واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع به عنوان یک نماینده از این واحد در دانشگاه صنعتی شریف و زیر نظر معاونت فناوری و پژوهشی، از سالهای ابتدائی تأسیس دانشکده شروع به فعالیت کرده و هدف اصلی خود را رفع نیازهای اساسی صنعت با تکیه بر دانش و توانایی اساتید دانشکده از طریق ایجاد بستر همکاری پژوهشگران دانشکده (اعضای هیأت علمی و دانشجویان) قرار داده است که این موضوع منجر به توسعه دانش جدید و پیادهسازی فناوری مورد نیاز صنایع و تربیت نیروی انسانی با مهارت مورد نیاز صنعت میشود.
واحد ارتباط با صنعت با ارائه وبینارهایی تحت عنوان "زنگ صنعت" سعی در به اشتراک گذاشتن تجربههای افراد مختصص صنعتی در زمینه های مختلف مهندسی صنایع دارد که ویدئوهای این وبینارها در شبکههای اجتماعی نظیر آپارات و LinkedIn و هم چنین مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه صنعتی شریف اطلاع رسانی و منتشر میشود.
واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف اهداف زیر را دنبال میکند:
-
برقراری ارتباط با صنایع مختلف در راستای رفع نیازهای اساسی صنعت و همچنین شناخت دانشجویان و اعضای هیات علمی از شرایط، چالشها و مسائل پیش روی سازمانها
-
هدفمند کردن پایان نامهها و پژوهشهای انجامشده توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای رفع نیازهای پژوهشی صنعت
-
برقراری ارتباط پویا و پایدار بین دانشجویان و اعضای هیات علمی با صنعت و ایجاد بستر برای حمایت حداکثری صنایع از دانشجویان و دانش آموختگان دانشکده
-
بروز نگه داشتن بانک اطلاعاتی مربوط به پروژههای پژوهشی و تحقیقاتی و تخصیص آنان به هسته های پژوهشی و اعضای هیات علمی
-
ثبت و مستندسازی توانمندی های صنعتی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع (برگرفته شده از وظایف واحد ارتباط با صنعت دانشگاه شریف)
-
کمک به توسعه همه جانبه مهارتهای اجتماعی مربوط به محیط کار و مهارتهای تخصصی دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع (برگرفته شده از هدف لایه ذینفعان برنامه راهبردی دانشگاه در بخش دانشجویان و فارغ التحصیلان)
-
تداوم پیشگامی و حفظ رتبه نخست درآمد اختصاصی از محل قراردادهای ارتباط با صنعت در میان دانشکدههای دانشگاه صنعتی شریف و دانشکدههای مهندسی صنایع سایر دانشگاهها
-
ایجاد بستری برای ترغیب بیشتر اعضای هیئت علمی دانشکده برای جذب بیشتر پروژههای ارتباط با صنعت
-
تحقیقات و مشاوره کاربردی در راستای اهداف صنعت
-
انجام پروژه های بهبود در راستای نیاز صنایع
همکاری و برقراری ارتباط با صنایع مختلف و انجام پروژه های پژوهشی بهبود مورد نیاز صنعت و همچنین انجام خدمات مشاوره ای و تحقیقاتی براساس نیاز اعلامی از سوی صنعت.
-
حمایت از پایان نامه های دانشجویی و برگزاری رویداد Pitch Event (ایده نمایی)
هر ساله تعداد بسیار زیادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی بر روی موضوعات مختلفی به عنوان پایان نامه/رساله خود تحقیقات انجام میدهند که این پایان نامه ها و رساله ها می تواند در راستای نیاز صنعت بوده و برای آنان مفید باشد. از این رو، دانشکده مهندسی صنایع نیازهای پژوهشی تعریف شده در قالب پایان نامه/ رساله صنعت را دریافت کرده و دانشجویان را ترغیب به انجام موضوعات تعریف شده صنعت می کند.
همچنین دانشکده مهندسی صنایع با برگزاری رویداد Pitch Event (ایده نمایی) با همراهی یکی از صنایع کشور سعی دارد تا ایده ها و تحقیقات انجام شده توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده را هدفمند و در راستای نیاز صنعت جهت دهی کند.
-
تفاهم نامه همکاری
با توجه به ضرورت همکاری هرچه بیشتر صنعت و دانشگاه، واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع در زمینه تنظیم تفاهم نامه همکاری مشترک ما بین صنعت، دانشکده و دانشگاه به منزله تهیه چارچوب کلی همکاری های متقابل و مدت دار در زمینه های علمی، پژوهشی، آموزشی، مشاوره ای و خدمات فنی و مهندسی همکاری و انجام پیگیری به منظور انعقاد هرچه سریعتر تفاهم نامه اقدامات لازم را در دستور کار خود دارد. این تفاهم نامه غالباً شامل تعهدات قراردادی یا اجرایی خاص در راستای تقویت هرچه بیشتر زمینه های علمی - تحقیقاتی برای طرفین است.
-
ترویج دانش و فناوری
-
همکاری در دوره کارآموزی
یکی از موثرترین واحدهای آموزشی مقطع کارشناسی برای دانشجویان این مقطع، گذراندن دوره کارآموزی است تا با محیط کار و کارایی دروس فراگرفته شده، آشنا شوند. از این رو، واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع با برقراری ارتباط با صنایع موفق در تلاش است تا با ایجاد یک بانک اطلاعاتی، زمینه معرفی و گذراندن این دوره را برای دانشجویان کارشناسی تسهیل کند.
-
حمایت از ایده های نو و استارت آپ
واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع با همکاری پارک علم و فناوری و مرکز کارآفرینی دانشگاه شریف طرح حمایت از ایده های نو و استارت آپ را عملیاتی کرده و از دانشجویان و دانش آموختگان جهت استفاده از این شرایط استقبال می کند. این حمایت ها شاملمعرفی به شتابدهنده شریف و استفاده از حمایت ها و خدمات پارک علم و فناوری، استفاده از امکانات پیشتیبانی دانشگاه و دانشکده در راستای جلب حمایت مالی و استفاده از فضای فیزیکی و پشتیبانی اداری دانشکده مهندسی صنایع است.
-
برگزاری زنگ صنعت
هدف از برگزاری زنگ صنعت، ارتباط مؤثر و دوسویه دانشگاه و صنعت و آشنایی بیشتر دانشجویان با صنایع کشور و نگاه مدیریتی صنایع داخلی است که می تواند منجر به تبادل تجربیات صنعت و دانشگاه، خلق ایده، تعریف پروژه های بهبود و در نهایت استفاده از ظرفیت دانشگاه جهت انجام این پروژه ها شود.
-
بازدید عمومی و تخصصی دانشجویی و اعضای هیأت علمی از صنعت
با توجه به آنکه بازدیدهای علمی دانشجویی می تواند در یادگیری عمیق مطالب آموزش داده شده، مؤثر واقع شود واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع با توجه به درخواست اساتید دانشکده و با هماهنگی مراکز صنعتی، تجاری و خدماتی بازدیدهای علمی دانشجویی را ترتیب می دهد. بازدیدهای علمی در کنار تأثیر بر یادگیری، می تواند منجر به خلق ایده های جدید شود که این موضوع می تواند منجر به همکاری های بیشتر دانشگاه و صنعت شود.
-
معرفی دانش آموختگان مستعد با زمینه های تخصصی مرتبط با نیاز صنعت
دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف، علاوه بر قابلیت علمی بالا همواره نشان داده اند که در راستای عمل به علم نیز پتانسیل بالایی دارند و همواره در ردیف قوی ترین مهندسین و بالاترین مدیریت های علمی، فنی و اجرایی کشور حضور داشته اند. بنابراین، واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع در راستای رفع نیاز صنعت و ارتقاء علمی و فنی آن ها، می تواند دانش آموختگان مستعد با زمینه های تخصصی را به صنعت معرفی کند.
-
معرفی دانشجویان برتر جهت بورس تحصیلی توسط صنایع
با عنایت به وجود پتانسیل بالای علمی و عملی دنشجویان دانشگاه صنعتی شریف، واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع آمادگی دارد با توجه به درخواست صنایع، دانشجویان برتر را جهت بورس تحصیلی معرفی کند تا در حین تحصیل علاوه بر حصول آمادگی علمی و تخصصی، تجارب علمی نیز کسب کنند و بتوانند بعد از فارغ التحصیلی در آن صنعت حضور مؤثرتری داشته باشند.
سرعت تغییرات بسیار زیاد و پیشرفت فناوری و تکنولوژی در جهان منجر شده است که دنیا در حال عبور از عصر صنعتی به عصر دانش باشد، که این موضوع باعث بوجود آمدن مشکلاتی برای صنایع از جمله چرخه عمر کوتاهتر محصولات و رقابت شدید جهانی شده است. از این رو صنایع برای رقابت با رقبا به سمت ایجاد تغییرات بهبودی در محصولات و خدمات یا ایجاد محصولات و خدمات جدید و تغییر در شیوه ایجاد و عرضه آنان، حرکت کردهاند تا بتوانند انتظارات و نیازهای مشتریان را برآورده کنند. بدین منظور صنایع مختلف در راستای استفاده از توان علمی پژوهشگران دانشگاهی، پروژه هایی را به منظور رفع نیاز خود تعریف می کنند.
در ادامه برخی از پروژه های صنعتی انجام شده توسط اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع درج شده است:
- پروژه اجرای طرح پژوهشی-کاربردی با عنوان یکپارچهسازی جریان فیزیکی و اطلاعاتی در زنجیره تأمین جهانی برای شرکت ایران خودرو
- پروژههای مدیریت و توسعه منابع انسانی برای بانک صادرات ایران
- پروژه تعیین مهارت های فردی مورد نیاز هر شغل در شرکت و غیره برای شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران (مپنا)
- پروژه تدوین زنجیره تأمین برای شرکت ملی صنایع پتروشیمی
- پروژه بررسی و شناسائی علل تأخیر پروژه های REVAMP برای شرکت سهامی پتروشیمی بندر امام
- 3 پروژه آنالیز هزینه ای پروژه رنگ 4 و آنالیز و مدیریت ریسک پروژه برای شرکت ایران خودرو
- تعیین وضعیت مطلوب شاخص های حمل و نقل مسافر دریایی در افق سال 1404 هجری خورشیدی برای سازمان بنادر و دریانوردی
- پروژه پیاده سازی/عملیاتی سازی سیستم یکپارچه EPM/PMIS (تکنوساخت اینتربیس) برای ... برای مدیریت برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران
- پروژه انتخاب کم هزینه ترین مسیر در شبکه های انتقال پیام کوتاه متنی (اس ام اس) برای مؤسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات
- حمایت از اجرای موضوع پایان نامه دوره کارشناسی ارشد تحت عنوان سفارشی نمودن شاخص های ادراکی و عملکرد مدل EFQM در سازمان های پروژه محور برای شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران (مپنا)
- پروژه طراحی نظام واگذاری مراکز نگهداری غلات و کالاهای اساسی به بخش خصوصی برای شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران
- پروژه طراحی و استقرار بانک اطلاعاتی پژوهشگران مرتبط با حوزه فعالیت شرکت برای شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران
- پروژه تدوین نقشه راه طرح حمل و نقل مسافری دریایی (حمد) در افق سال 1404 هجری شمسی برای سازمان بنادر و دریانوردی
- پروژه برنامه ریزی بازاریابی محصولات برای شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان
- حمایت از اجرای موضوع پایان نامه دوره کارشناسی ارشد تحت عنوان بررسی راهکارهای کاهش مصرف انرژی در حوزه صنعت حمل و نقل ریلی ایران برای شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران (مپنا)
- ارائه خدمات مشاوره جهت پژوهش ، راهبری و نظارت بر اجرای نرم افزار تکنوسافت انتربیس برای شرکت نفت مناطق مرکزی ایران
- پروژه آموزش و پیاده سازی برنامه راهبردی برای انستیتو پاستور ایران
- پروژه بروزرسانی برنامه راهبردی برای انستیتو پاستور ایران
- تهیه نرم افزار PMIS تحت وب و آموزش و پشتیبانی جهت پیاده سازی سامانه PMIS در وزارت نفت و کلیه شرکت های تابعه آن برای مدیریت برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران
- پروژه تدوین برنامه راهبردی برای مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
- همکاری در برگزاری رقابت های تخصصی مهارت سنجی فن آورد با شرکت نهان مهسان آدینه
- همکاری در برگزاری رقابت های تخصصی مهارت سنجی فن آورد با شرکت بازار اینترنتی ایرانیان امید
- پروژه ایجاد شبکه نوآوری در زنجیره تأمین برای شرکت سایپا
- پروژه بررسی روند به کارگیری سیستم های ایمنی در خودرو به منظور کاهش تلفات جاده ای در دنیا (Road Map) برای شرکت سایپا
- نظارت علمی بر اجرای پروژه طراحی نظام جامع مدیریت منابع انسانی برای بانک ملی ایران
- انجام امور پژوهشی و تحقیقات در خصوص طراحی نظام جامع ارزیابی عملکرد واحدهای صف و ستاد برای بانک ملی ایران
- برنامه آشنایی با مدیریت دانش برای شرکت حفاری استوان کیش
- پروژه طراحی مکانیزم شناسایی ارزیابی و ارزش گذاری فین تک ها و استارت آپ ها برای بانک ملی ایران
- ارائه خدمات پژوهش ، طراحی و استقرار نظام جامع ارتباط با تأمین کنندگان و کنترل موجودی برای شرکت آلومینای ایران
- طراحی نمودار سازمانی و شرح وظایف کلی واحدها در سطح هلدینگ برای شرکت فولادین ذوب آمل
- پروژه تدوین نظام توسعه محصولات و خدمات نوین و معماری سامانه مدیریت چرخه عمر محصولات و خدمات برای بانک ملی ایران
- انجام امور پژوهشی و مطالعاتی در خصوص مطالعه بازار گروه های 10 گانه محصولات برای شرکت دشت مرغاب (یک و یک)
- پروژه طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت ارتباط با تأمینکنندگان برای شرکت آلومینای ایران
- پروژه طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت موجودی برای شرکت آلومینای ایران
- پروژه امور و الزامات لجستیک در شهرهای فرودگاهی و مناطق آزاد مطرح دنیا برای شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)
- پروژه سازماندهی و ایجاد زیرساختهای مدیریتی (مدیریت استراتژیک، نظام راهبری، ساختار سازمانی و حکمرانی شرکتی) برای گروه توسعه کسبوکار آذرستان
ارتباط با واحد ارتباط با صنعت
شماره تماس: 66165701-21 (98)+
شماره فکس: 66022702-21 (98)+وبینارهای زنگ صنعت
عنوان: تجربه استقرار نظام مدیریت زنجیره تامین سرد
در شرکت شتابان شمال
زمان برگزاری: یکشنبه 29 بهمن ماه ۱۴۰۲
لینک آپارات
تولید سبز، فرصت های دانشگاه و صنعت
زمان برگزاری: دوشنبه ۱۱ دی ماه ۱۴۰۲عنوان: سیستمهای یکپارچه برنامهریزی منابع سازمان و سیستم برنامهریزی منابع ساخت
سخنران: مهندس فرهاد صدارت و مهندس نادر میرزا عبدالهزمان برگزاری: شنبه ۲ دی ماه ۱۴۰۲
سخنران: مهندس بهادر زندی و خانم مهندس بهنوش سعادتمند
زمان برگزاری: دوشنبه 1 آبان ماه 1402
لینک آپارات
سخنران:آقای مهندس وحید حکمت شعار
زمان برگزاری: دوشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۱
سخنران: دکتر سید محمدهادی نوربخش
زمان برگزاری: دوشنبه 5 دی ماه ۱۴۰۱
سخنران: مهندس محسن نصیری
زمان برگزاری: دوشنبه 23 آبان ماه ۱۴۰۱
سخنران: مهندس رضا محمدی اردهالی
زمان برگزاری: 28 شهریور ماه ۱۴۰۱
سخنران: مهندس امین صیاد و مهندس محمدرضا صدوقیان
زمان برگزاری: ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۱
لینک آپارات
سخنران: دکتر میثم نظریانی
زمان برگزاری: ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۱
لینک آپارات
سخنران: مهندس حمید جهانیان
زمان برگزاری: 16 اسفندماه 1400
لینک آپارات
سخنران: مهندس نوید پرورش
زمان برگزاری: 12 بهمنماه 1400
سخنران: مهندس محمدرضا ترابی
زمان برگزاری: 11 بهمنماه 1400
سخنران: دکتر سینا فریدیمهر
زمان برگزاری: 1 دیماه 1400
لینک آپارات
سخنران: مهندس هادی فرقانی
زمان برگزاری: 27 آذرماه 1400
لینک آپارات
سخنران: دکتر علی خدایی
زمان برگزاری: 22 آذرماه 1400
لینک آپارات
سخنران: مهندس مجید حسینی نژاد
زمان برگزاری: 17 آذرماه 1400
سخنران: مهندس وحید حکمت شعار
زمان برگزاری: 24 آبانماه 1400
لینک آپارات
سخنران: مهندس فرهاد بابازاده و دکتر حسام شفیع
زمان برگزاری: 17 آبانماه 1400
لینک آپارات
سخنران: : مهندس مهیار قرائیان
زمان برگزاری: 7 مهرماه 1400
لینک آپارات
سخنران: دکتر امیرحسن کاکایی
زمان برگزاری: 20 مردادماه 1400
سخنران: دکتر سید محسن ریاستیان و مهندس علی ارض پیما
زمان برگزاری: 20 تیرماه 1400
لینک آپارات
سخنران: دکتر امیرحسن کاکایی
زمان برگزاری: 25 اسفندماه 1399
لینک آپارات
سخنران: مهندس حمید صالحی
زمان برگزاری: 3 دی ماه 1399
سخنران: دکتر حسین وطن پور
زمان برگزاری: 1 دی ماه 1399
لینک آپارات